Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

 

ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ "ΑΞΟΝΑ";

Όσο και αν γίνομαι δυσάρεστος, δηλώνοντάς το ευθαρσώς εδώ και πολλά χρόνια, θεωρώ ότι η Γερμανία ουδέποτε αποκήρυξε τον ναζισμό, επί της ουσίας.
Στο πρόσφατο συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Γερμανία επέμενε με πάθος ώστε να μην υπάρξουν κυρώσεις, για όλα όσα κάνει η ισλαμοφασιστική Τουρκία, στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα και την Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).
Αξίζει να θυμηθούμε ότι κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, η Τουρκία στήριξε σκανδαλωδώς τον Χίτλερ, υπό τον μανδύα της "ουδετερότητας".
Όλως "τυχαίως" μαζί με την Γερμανία συμπαρατάχθηκαν, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Ισπανία και η Μάλτα. Αν εξαιρεθεί η Μάλτα, που έχει μακράν την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της ΕΕ και πηγαίνει με όσους πληρώνουν, όλοι οι υπόλοιποι είναι οι σύμμαχοι του Χίτλερ κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Απροκάλυπτη ανασύσταση ένός νέου "άξονα"; Όλα είναι πιθανά. Το μέλλον θα δείξει. Πάντως φαίνεται ότι είναι διαχρονικές κάποιες "αγάπες".
Μάλλον κάποιες χώρες δεν τιμωρήθηκαν όσο έπρεπε, όπως έπρεπε, όταν έπρεπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ AMSTEL ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ          Πριν από χρόνια οι υπεύθυνοι επικοινωνίας, σχεδιασμού και μάρκετινγκ τη...